Tack!

Tack!

Kim Amb

På söndag är det den 1:a december och 2013 går sakta mot sitt slut. Det har varit ett otroligt intensivt, men ack så roligt år! Ett år som kan summeras med året då jag tog min första Diamond League seger, kastade över 84m och tog mig till VM final. Det är väldigt många man vill tacka efter ett sånt här år, många som har gjort den här framgången möjlig. Jag skulle vilja rikta ett stort tack till alla, men ett litet extra stort tack till följande personer.

Mina tränare.
Min pappa Björn som tillsammans med Peter Lundquist utgör en grym tränarduo.

Mina Naprapater.
Tor Opdahl på Aktiv Rehab och Tommy Eriksson, eller Tommy Tejp som jag tror alla inom svensk friidrott känner honom.

Mina Sjukgymnaster.
Kristina Forsblom och Ewa Heidvall som tar hand om mig och min kropp på bästa sätt.

Mina Managers.
Stina Funke och Daniel Wessfeldt som har gjort det möjligt för mig att komma in på Diamond League galor och andra stora tävlingar.

Mina IT boys.
Rickard Karlsson som driver och sköter hela min hemsida och Fredrik Dalersjö som fotograferar och filmar.

Mina träningskompisar.
Främst min syster Emilia och Joachim Ivarsson som är med och sporrar mig på träningarna.

Ett litet extra tack till Bosön som låter mig kasta spjut inne i deras stora fotbollshall på vintern. Det gör mycket att få kasta på riktigt istället för att bara kasta rakt in i en vägg.

Och till sist, den som nästan är den absolut viktigaste. Min mamma Anneli. Som står ut med att jag bor hemma och servar mig med mat och annat vareviga dag!

Ett stort tack till alla er och även ett stort tack till alla mina fans runt om i världen. Ni lyfter mig och gör att allt blir ännu lite roligare! Jag hoppas att ni följer med mig under den långa träningsperioden fram tills det är dags att börja tävla igen, någon gång i vår. Om ni kikar in på hemsidan lite då och då, så utlovas det både bilder och filmer från träningar.

Allt gott och återigen, tack!
Kim Amb