Kim har laddat i San Diego

Kim har laddat i San Diego

Kim och ThorkildsenSedan 2a platsen i säsongspremiären i Shanghais Diamond League tävling, har Kim laddat i San Diego. Kim har passat på att köra ett miniträningsläger tillsammans med Andreas Thorkildsen på Amerikanska olympiska träningscentret i Chula Vista. Inför tävlingen i Eugene i morgon, kl 13:38 lokaltid, skickar Kim en hälsning:

Var i Chula Vista och både och tränade med Andreas mellan den 20-28e maj. Man kan säga att jag har kört ett litet läger emellan de två första DL tävlingarna. Har bott hemma hos Andreas in hans hus i Chula Vista. Vi tränade på de olympiska centret, som är en riktigt superställe. Flera kastplaner och en friidrottsarena som har allt, ett gym som är kalas bra. Har kört ett till två pass om dagen men ganska lugna. Vill ha kvalitet på de jag kör. Kastträningen känns bra och jag känner mig redo för Eugen DL den 31maj. Målet är att öka på årsbästat lite till!

Jag vill passa på att tacka alla fans för allt stöd! De kommer bli en rolig säsong och jag är glad att så många engagerar sig och följer min utveckling!

Tävlingen i Eugene blir som sagt Kims andra för säsongen och det kommer att bli en ny högklassig tävling med flera duktiga kastare. Sett till årsbästan har Kim det bästa. Men då har Thorkildsen ännu inte tävlat 2014, utan gör sin säsongsdebut i Eugene. Med i tävlingen finns förutom Kim och Thorkildsen bla. ryssen Tarabin med personbästa på 88,84m och tjecken Veselý med personbästat 88,34m.

I Sverige kommer TV12 att sända live från Eugene mellan 22-24 i morgonkväll.
Startlistor och liveresultat kommer även att finnas här.